Dispositivos e acessórios
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Preparação 35min
Total 6h 10min
12 stuk
Ingredientes
Witte chocoladebotercrème - basis
-
witte chocolade kleine stukjes of callets150 g
-
room, min. 30% vet250 g
Frambozenvulling
-
300 g diepgevroren frambozenframbozen300 g
-
suiker30 g
Crumble
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken80 g
-
grof rietsuiker70 g
-
bloem80 g
Soezendeeg
-
water250 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken90 g
-
suiker10 g
-
zout½ tl
-
bloem150 g
-
eieren4
Witte chocoladecrème
-
mascarpone gekoeld, in stukken verdeeld250 g
Montage
-
poedersuiker (opcional) om te bestrooien
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 stuk
Sódio
219.5 mg
Proteína
6.8 g
Energia
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Gordura
32.2 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
19.1 g
Hidratos de carbono
35.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Prei en Kaas Taart
1h 5min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nenhuma avaliação
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
De wafels van de foor
3h
Marshmallows
2h 30min
Express Aardbeien Dessert
5min
Appelmuffins
40min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Romige Feta Dip
Nenhuma avaliação
Brusselse Wafels
1h