Dispositivos e acessórios
Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken
Preparação 40min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
Chicken
-
water1000 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces700 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Salsa
-
garlic cloves roasted (see tip)2
-
tomatoes roasted, cut in pieces500 g
-
onions roasted, halved200 g
-
serrano chillies roasted, halved, deseeded10 g
-
poblano chillies halved, deseeded250 g
-
fine sea salt2 tsp
Sopes
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cut in pieces (2 cm) (see tip)300 g
-
onions quartered250 g
-
nopales cactus leaves cut in pieces (see tip)500 g
-
water60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
masa harina (e.g. Maseca, see tip)400 g
-
refried beans, tinned (see tip)400 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped5 sprigs
-
sour cream250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
47 g
Energia
2515 kJ /
599 kcal
Gordura
14 g
Hidratos de carbono
66 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
tasty mexican dinners
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Tamales Oaxaqueños
2h 40min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Chicken Enfrijoladas
50min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Corn Tortillas
1h 25min
Dragon's Beard Candy
2h 5min
Pan de Muerto
4h
Seafood Quesadillas
2h
Tamales Verdes
2h 55min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Conchas
3h 15min