Dispositivos e acessórios
Gorditas de Chicharrón
Preparação 1h
Total 1h 40min
12 pieces
Ingredientes
Salsa
-
green tomatillos halved12 oz
-
white onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
dried 'chile de árbol' chilies stems removed½ oz
-
cilantro4 sprigs
-
salt to taste½ tsp
Dough
-
water24 ½ oz
-
masa harina14 oz
-
salt1 tsp
Filling
-
dried guajillo chilies stems and seeds removed½ oz
-
whole clove1
-
allspice berry1
-
green tomatillos halved12 oz
-
white onions cut into pieces2 ½ oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil½ oz
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
fresh oregano1 sprig
-
water7 oz
-
salt½ tsp
-
chicharrones (pork cracklins), crushed or cut into small pieces8 oz
-
vegetable oil to grease
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
15 g
Energia
1121 kJ /
268 kcal
Gordura
10 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Viva México!
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min
Conchas
3 godz. 15 min
Cochinita Pibil
4 godz.
Chicken Enchiladas
40 min
Pork Tortas
2 godz. 20 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Horchata
24 godz. 10 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Tamales Verdes
2 godz. 55 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Tinga de Pollo
40 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min