Dispositivos e acessórios
Pozole Blanco
Preparação 10min
Total 1h 40min
8 portions
Ingredientes
-
white onion cut into pieces5 oz
-
radishes trimmed, halved5 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
water divided43 oz
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
salt divided2 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz) drained1 can
-
romaine lettuce chopped8 oz
-
limes cut into wedges, to serve1 - 2
-
dried Mexican oregano2 tsp
-
dried bird's eye chilies to taste
-
corn tostadas to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35 g
Energia
1017 kJ /
243 kcal
Gordura
6 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Viva México!
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55min
Cochinita Pibil
4h
Cochinita Pibil
4h
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Hibiscus Cheesecake
2h
Horchata "Coconut Water"
5min
Mango Blackberry Spritzer
2h 5min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Pozole Rojo
2h 5min