Dispositivos e acessórios
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Crispy Chickpeas
-
chickpeas drained (15 oz ea.)2 cans
-
extra virgin olive oil½ oz
-
maple syrup½ oz
-
brown sugar½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Pumpkin Soup
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
salt1 tsp
-
dried sage½ tsp
-
32 oz kabocha squash, peeled, diced (½ in.)small sugar pumpkin peeled, diced (½ in.)32 oz
-
vegetable stock20 oz
-
feta cheese crumbled3 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
899 kJ /
215 kcal
Gordura
8 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Seasonal Squash
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
White Bean and Pumpkin Soup
35min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
Savory Butternut Squash Pies
1h 25min
Carrot Ginger Soup
20min
Purple Cauliflower Soup
25min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Mushroom Risotto
30min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Tomato Basil Soup
40min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min