Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g wody
-
12 - 16
kiełbas wieprzowych, surowych, cienkich, np. frankfurterek, pokrojonych na 5-7 cm kawałki
ou 12 - 16 parówek, pokrojonych na 5-7 cm kawałki - 1 jajko
- 2 łyżeczki mleka
- 2 opakowania ciasta francuskiego (460-510 g)
- musztarda, ilość do dekoracji
- ketchup, ilość do podania
- Nutrição
- por 1 sztukę
- Energia
- 406 kJ / 97 kcal
- Proteína
- 2 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
- Gordura
- 8 g
- Fibra
- 0 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pizza tęcza
1h 40min
Wytrawne paluchy wiedźmy
1h
Czekoladowe jajka wielkanocne
1 Std. 55 Min
Dżdżownice w czekoladowej ziemi
2u. 20min
Chleb-pająk
2 godz. 55 min
Sałatka makaronowa z salami
35min
Naleśniki w paski
1sa 15 dk
Cake pops na Halloween
4h 15min
Bezowe duszki
3 Std.
Sałatka w stylu meksykańskim z mięsem i nachos
2h 5 min
Hot dogi pieski
40min
Krwawe paluchy wiedźmy
4h 10min