Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem

Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem

4.4 10 avaliações
Preparação 5min
Total 5min
4 porce

Ingredientes

  • 350 gramů červeného hlávkového zelí na kousky
  • 100 gramů hrušek pevných, na čtvrtky, bez jádřince (se slupkou)
  • 1 svazek čerstvého koriandru jen lístky, plus na ozdobu
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 špetka mletého černého pepře

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porci

Proteína 2 g
Energia 260 kJ / 62 kcal
Gordura 3 g
Hidratos de carbono 7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...