Dispositivos e acessórios
Crab Stuffed Lobster Tails
Preparação 20min
Total 50min
2 portions
Ingredientes
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (opcional)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
56 g
Energia
3192 kJ /
763 kcal
Gordura
56 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Table for Two
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 Min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 Min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35 Min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Green Garlic Spread
10 Min
Crispy Coconut Shrimp
20 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Lemonade (TM5 Metric)
10 Min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Pork and Mushroom Wraps
30 Min