Dispositivos e acessórios
Crab Stuffed Lobster Tails
Preparação 20min
Total 50min
2 portions
Ingredientes
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (opcional)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
56 g
Energia
3192 kJ /
763 kcal
Gordura
56 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Table for Two
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tiramisu
5h 20min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2h
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Gravlax
72h 30min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Pork Tortas
2h 20min
Citrus Margarita
10min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Shrimp in Garlic Sauce
25min