Dispositivos e acessórios
Shrimp and Crab Stack
Preparação 15min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
jasmine rice2 ½ oz
-
water30 oz
-
jumbo lump crab meat drained, (3.5 oz when drained)6 oz
-
avocado small (approx. 3 oz flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chopped cilantro, to garnishmicro herbs to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
1109 kJ /
265 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Valentine's Romance
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spaghetti Carbonara
40min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Steak Tartare
15min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
French Onion Soup with Puff Pastry
55min
Squid Ink Pasta
1h
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Refried Beans
4h 10min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min
Chicken Enfrijoladas
50min