
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 oz unsalted butter
- 3 oz thick cut bacon diced (approx. ¼ in.)
- 9 oz yellow onions quartered (approx. 1 large)
- 3 oz celery cut into 1 in. pieces (approx. 2 stalks)
- 3 oz carrots cut into 1 in. pieces (approx. 1 medium carrot)
- 2 garlic cloves
- ½ tsp cayenne pepper to taste
- ¼ tsp dried chili flakes to taste
- 19 ½ oz canned chopped clams (3 x 6.5 oz cans), reserve the clam juice
- 9 oz Yukon gold potatoes cubed
- 28 oz canned crushed tomatoes
- 12 - 15 oz clam juice as needed
- 3 sprigs fresh thyme leaves only (approx. 20 leaves)
- ½ tsp fine sea salt to taste
- 1 tsp ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 323 kcal / 1351 kJ
- Proteína
- 28 g
- Gordura
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 27 g
- Fibra
- 5 g
- Gordura saturada
- 4.6 g
- Sódio
- 818 mg
Receitas alternativas
Biltmore Veal Fricassee
1 godz. 20 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Cream of Crab Soup
45 min
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Cornbread
40 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Cioppino
55 min
New England Clam Chowder
45 min
Tortilla Soup
25 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min