Dispositivos e acessórios
Beef Stroganoff
Preparação 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
olive oil40 g
-
beef fillet steak cut in strips (1 cm x 1 cm x 4 cm)600 g
-
freshly ground pepper2 pinch
-
salt1 tsp
-
onions cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms cut in quarters250 g
-
water30 g
-
cornstarch10 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade½ tsp
-
English mustard or other strong mustard e.g. Dijon1 tsp
-
cream200 g
-
pickled gherkins (opcional) cut in strips50 g
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
36 g
Energia
1871 kJ /
449 kcal
Gordura
31 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Chilli con carne
40min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Mashed potatoes
50min
Spaghetti carbonara
40min
Beef Stroganoff
45min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Beef and beer pie
1h 40min
Smoothie
5min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min