
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 10 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
- 60 g dry white wine
- 820 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l) meat or vegetable
ou 1 heaped tsp stock paste, homemade meat or vegetable - ½ - 1 tsp salt to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 433 kcal / 1812 kJ
- Proteína
- 9 g
- Gordura
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 63 g
- Fibra
- 1.8 g
Receitas alternativas
Risotto with Parmesan cheese
30min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Stuffed vegetables
1h 20min
Fruit Ice Cream
5min
Boiled eggs
20min
Steamed rice
25min
Frozen fruit sorbet
5min
Green pancakes with ham and cheese
55min
Beef Stroganoff
45min
Hollandaise sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min