Dispositivos e acessórios
Spinach and Olive Focaccia
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to serve4 oz
-
pitted Sicilian green olives halved, plus 2 oz olive juice3 - 4 oz
-
water13 ½ oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
bread flour22 oz
-
active dry yeast5 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sea salt flakes1 heaping tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1101.4 mg
Proteína
14.5 g
Energia
2438.6 kJ /
582.9 kcal
Gordura
23.2 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
78.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Painted Green
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50min
Greek Rice
1h 20min
Spring Pea Green Soup
15min
Tapenade Pizza Dough
4h
Pesto Pizza Dough
4h
White Pesto Pasta
40min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1h 30min
Apricot Bars
6h 45min
Cereal Bread
5h
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1h 30min
Smoky Black Bean Soup
35min
Curried Lentils
5h 15min