Dispositivos e acessórios
Spinach and Olive Focaccia
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to serve4 oz
-
pitted Sicilian green olives halved, plus 2 oz olive juice3 - 4 oz
-
water13 ½ oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
bread flour22 oz
-
active dry yeast5 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sea salt flakes1 heaping tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1101.4 mg
Proteína
14.5 g
Energia
2438.6 kJ /
582.9 kcal
Gordura
23.2 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
78.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Painted Green
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1h
Honey Blueberry Cobbler
1h 40min
Summer Squash Flatbread
50min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Mini Mushroom Galettes
1h 55min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min