Dispositivos e acessórios
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
Preparação 15min
Total 3h 5min
8 portions
Ingredientes
Pesto
-
Pecorino cheese cubed4 ½ oz
-
Parmesan cheese cubed2 ½ oz
-
pine nuts½ oz
-
salt¼ tsp
-
garlic clove1
-
fresh basil4 oz
-
extra virgin olive oil divided10 oz
Starter
-
all-purpose flour2 oz
-
whole wheat flour2 oz
-
water4 ½ oz
-
active dry yeast⅛ tsp
Pita Breads
-
water7 ½ oz
-
all-purpose flour11 ½ oz
-
whole wheat flour3 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese shaved, to garnish
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1636 kJ /
391 kcal
Gordura
17 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cook Like a Chef
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1sa 45 dk
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 dk
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1sa
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2sa 15 dk
Beef and Beer Pie
1sa 40 dk
Hummus (Ilan Hall)
9sa 5 dk
Basil Pesto
10 dk
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2sa
Artichoke and Butterbean Dip
10 dk
Beet Hummus
20 dk
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 dk
Dark Chocolate Sauce
5 dk