Dispositivos e acessórios
Eggplant Sauté
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
sesame oil1 oz
-
oyster sauce2 oz
-
fish sauce1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
chili broad bean paste1 tsp
-
cornstarch divided3 tsp
-
vegetable oil2 oz
-
Thai eggplants cubed (1 in.)20 oz
-
fresh basil leaves chopped10
-
2 green onions, curled (see Tip)green onions cut on the bias2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
510 mg
Proteína
2 g
Energia
1084 kJ /
259 kcal
Gordura
22 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sautés
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Stir-Fried Vegetables
15min
Cauliflower Potato Salad
1h 30min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Shrimp Cakes
30min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Shrimp Sauté
25min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Mapo tofu
15min
Broccoli Sauté
20min