
Versões compatíveis
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Edamame
- 16 oz frozen edamame shelled, thawed
Garlic Chives
-
2
bunches garlic chives trimmed
ou 2 bunches ramps trimmed - 2 garlic cloves
- ½ tsp yellow mustard seeds
- ¼ tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch dried red chili flakes
- 16 oz water
- 8 oz rice vinegar
- 5 ½ oz sugar
- 4 tsp kosher salt
- 1 in. fresh ginger peeled, sliced
Black Garlic Romesco Sauce
- 16 oz water
- ⅓ oz dried chipotle chilies (approx. 2 chilies)
- 6 oz black garlic cloves
- 1 ½ oz sliced almonds toasted
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
Lamb
- 1 tbsp oil
-
2
racks of lamb Frenched (7 chops ea. rack)
ou 14 lamb chops - salt to taste
- ground black pepper to taste
- 1 - 2 oz unsalted butter plus 1 tbsp
- 3 - 4 sprigs thyme
- 1 garlic clove
- 1 tbsp water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 415 kcal / 1736 kJ
- Proteína
- 31 g
- Gordura
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 17 g
- Fibra
- 5 g
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