Dispositivos e acessórios
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
Preparação 30min
Total 80h 10min
7 portions
Ingredientes
Edamame
-
frozen edamame shelled, thawed16 oz
Garlic Chives
-
2 bunches ramps, trimmedgarlic chives trimmed2 bunches
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds½ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
dried red chili flakes1 pinch
-
water16 oz
-
rice vinegar8 oz
-
sugar5 ½ oz
-
kosher salt4 tsp
-
fresh ginger peeled, sliced1 in.
Black Garlic Romesco Sauce
-
water16 oz
-
dried chipotle chilies (approx. 2 chilies)⅓ oz
-
black garlic cloves6 oz
-
sliced almonds toasted1 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt¼ tsp
Lamb
-
oil1 tbsp
-
14 lamb chopsracks of lamb Frenched (7 chops ea. rack)2
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
unsalted butter plus 1 tbsp1 - 2 oz
-
thyme3 - 4 sprigs
-
garlic clove1
-
water1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
31 g
Energia
1736 kJ /
415 kcal
Gordura
27 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cook Like a Chef
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Frozen Lime Pie
4h 30min
Sous-vide Artichokes
55min
Sautéing Turkey Strips
Nenhuma avaliação
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Cioppino
55min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Caesar Salad
30min
Blue Cheese Dressing
5min
Baked Crab Dip
15min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Shrimp in Garlic Sauce
25min