Dispositivos e acessórios
Shrimp Cakes
Preparação 10min
Total 30min
12 pieces
Ingredientes
-
18 oz large raw prawns, peeled and deveinedlarge raw shrimp, peeled and deveined18 oz
-
pork belly (opcional) cut into pieces2 oz
-
green onions cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
cilantro leaves and tender stems12 sprigs
-
ginger (opcional) peeled½ oz
-
tapioca flour1 tbsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper⅛ tsp
-
vegetable oil to fry
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
408.2 mg
Proteína
6.2 g
Energia
217.3 kJ /
51.9 kcal
Gordura
2 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavors
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Pumpkin in Piloncillo Syrup
1h 25min
Avocado Coconut Ice Cream
8h 15min
Chicken Adobo
1h 25min
Layered Caramel Flan
6h
Shrimp & Crab Linguine
25min
Ramen Noodle Soup
40min
Baba Ghanoush
1h 30min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Eggplant Sauté
30min
Golden Milk
10min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min