
Dispositivos e acessórios
Beef and Broccoli Sauté
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
filet mignon trimmed, cut into pieces (¼ in.)20 oz
Sauce
-
sherry vinegar Xiao Xing3 oz
-
oyster sauce2 oz
-
soy sauce1 oz
-
black bean garlic sauce1 oz
-
sugar1 tsp
-
cornstarch1 tsp
Sauté
-
vegetable oil divided1 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled½ oz
-
broccoli florets8 oz
-
onions cut into pieces (1 in.)4 oz
-
steamed rice to serve (see Tip)
Nutrição por 1 portion
Energia
427 kcal /
1787 kJ
Proteína
37 g
Gordura
26 g
Hidratos de carbono
10 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
8 g
Sódio
507 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Saucy Sautés
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos