Dispositivos e acessórios
Egg Salad
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
568 mg
Proteína
13 g
Energia
1289 kJ /
308 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All Things Eggs
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Potato Pancakes
45min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Avocado Tuna Salad
5min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
California Stuffed Artichokes
55min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Garlic Shrimp
35min
Avocado Deviled Eggs
25min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Turkey and Corn Soup
1h 5min