Dispositivos e acessórios
Egg Salad
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
568 mg
Proteína
13 g
Energia
1289 kJ /
308 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All Things Eggs
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Egg Salad Sandwiches
25min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Blood Orange Margarita
15min
Garlic Mashed Potatoes
50min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Chicken Noodle Soup
50min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Turkey and Corn Soup
1h 5min
Deviled Eggs
20min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Cheese Biscuits
20min
Chicken Fajita Soup
50min