Dispositivos e acessórios
Egg Salad
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
568 mg
Proteína
13 g
Energia
1289 kJ /
308 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All Things Eggs
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Salad Sandwich
15min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Green Bean Gremolata
25min
Shrimp Scampi
40min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30min
Baked Crab Dip
15min
Turkey Chili
45min
Keto Cranberry Sauce
20min
Coffee Shop Egg Bites
50min
Chicken Fajita Soup
50min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min