Dispositivos e acessórios
Chopped Vegetable Salad
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
mixed vegetables and fruit (e.g. 2 oz celeriac, 3.5 oz beetroot, 9 oz carrots, 3.5 oz apple), cut into pieces as needed18 oz
-
oil1 oz
-
1 oz lemon juicevinegar1 oz
-
1 tsp herb saltsalt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
½ tsp honeysugar½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
609.6 mg
Proteína
2.2 g
Energia
723 kJ /
172.8 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
15.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Tomato Soup
30min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Leek and Potato Soup
40min
Berry Dream
10min
Apple Sauce
20min
Flour from Cereal Grains or Pulses
5min
Minestrone
45min
Creamy Mushroom Soup
25min
Vegetable Soup
35min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Spanish Rice
30min
Braided Milk Bread
2h 20min