Dispositivos e acessórios
Biltmore Veal Fricassee
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
pearl onions frozen6 oz
-
cremini mushrooms quartered6 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
salt½ tsp
-
ground white pepper to taste⅛ tsp
-
all-purpose flour2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
veal stock16 oz
-
veal cutlets cut into strips (1 in.)20 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
lemon juice2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
ground nutmeg1 pinch
-
lemon sliced, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
527 mg
Proteína
25 g
Energia
1527 kJ /
365 kcal
Gordura
23 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Time
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Asparagus Cream Soup
25min
Ube nut pie
5h 10min
Hash Brown Potato Cake
Nenhuma avaliação
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Nenhuma avaliação
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35min
Mushroom Risotto
30min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Cream of Asparagus Soup
15min