
Dispositivos e acessórios
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Broccoli and Potatoes
-
broccoli cut into florets21 oz
-
water25 oz
-
salt½ tsp
-
potatoes cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)18 oz
Cheese Sauce
-
blue cheese cut into pieces3 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
unsalted butter2 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Nutrição por 1 portion
Energia
437.9 kcal /
1832.2 kJ
Proteína
13.4 g
Gordura
27.3 g
Hidratos de carbono
38.9 g
Fibra
6.9 g
Gordura saturada
16.9 g
Sódio
648.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos