Dispositivos e acessórios
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
Preparação 10min
Total 35min
13 portions
Ingredientes
Banana puddings
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
dark brown sugar125 g
-
eggs3
-
milk70 g
-
bananas broken into pieces (2 cm), plus 1 extra banana, cut into slices200 g
-
self-raising flour200 g
-
water500 g
Honey and ginger crème anglaise
-
white sugar55 g
-
ground ginger3 tsp
-
thickened cream500 g
-
honey80 g
-
egg yolks (approx. 6 eggs)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
146.2 mg
Proteína
6 g
Energia
1643.4 kJ /
391.3 kcal
Gordura
25.5 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
15.2 g
Hidratos de carbono
35.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Matt Sinclair
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Brazilian cheese puffs
20min
Runny custard
15min
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Custard
10min
Vegetable stock paste
30min
Strawberry jam
55min
Honeycomb
1h 30min
Brazilian cheese puffs
20min
Harlequin custard
10min
Homemade Custard
15min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min