Dispositivos e acessórios
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
Preparação 10min
Total 35min
13 portions
Ingredientes
Banana puddings
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
dark brown sugar125 g
-
eggs3
-
milk70 g
-
bananas broken into pieces (2 cm), plus 1 extra banana, cut into slices200 g
-
self-raising flour200 g
-
water500 g
Honey and ginger crème anglaise
-
white sugar55 g
-
ground ginger3 tsp
-
thickened cream500 g
-
honey80 g
-
egg yolks (approx. 6 eggs)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
146.2 mg
Proteína
6 g
Energia
1643.4 kJ /
391.3 kcal
Gordura
25.5 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
15.2 g
Hidratos de carbono
35.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Matt Sinclair
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed ginger puddings
40 Min
Custard
10 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Harlequin custard (TM6)
15 Min
Harlequin custard
10 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 Min
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min