Dispositivos e acessórios
Peanut butter and jam doughnuts
Preparação 40min
Total 2h 40min
12 portions
Ingredientes
Dough
-
oil for greasing
-
full cream milk140 g
-
caster sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour270 g
-
salted butter melted30 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt1 tsp
-
egg1
-
strawberry jam120 g
-
water500 g
Peanut butter glaze
-
roasted salted peanuts plus extra for decorating50 g
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
icing sugar80 g
-
full cream milk20 g
-
smooth peanut butter (see Tips)150 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
cinnamon sugar for dipping
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
297.5 mg
Proteína
8.4 g
Energia
1377.5 kJ /
328 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
39.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Varoma: Global flavours
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Sultana, apple and custard scrolls
4h 30min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate chip muffins
40min
Sticky buns with brown sugar glaze
2h 30min
Sausage dogs
2h 5min
Alphabet cupcakes
25h 30min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Noughts and crosses
2h 45min
Giant doughnuts
2h 40min
Chocolate cupcakes
1h 20min