Dispositivos e acessórios
Mini lemon curd tarts
Preparação 30min
Total 2h 20min
48 pieces
Ingredientes
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces200 g
-
sour cream120 g
Lemon curd filling
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
-
fresh berries of choice, to decorate
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
6.1 mg
Proteína
1.1 g
Energia
422.3 kJ /
100.5 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
9.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rose gold baking
21 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
White chocolate and strawberry trifle
25h
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Hot cross buns
1h 40min
Choux pastry
1h
Mini strawberry mousse flower tarts
4h 45min
Classic lemon tart
3h 10min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Sticky date pudding
1h 30min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Wagon wheel slice
2h 40min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Buttermilk scones
35min