Dispositivos e acessórios
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
Preparação 45min
Total 26h
700 gramů
Ingredientes
-
450 - 500 gramů pomerančů nejlépe chemicky neošetřeného
-
1 vanilkový lusk
-
1000 gramů vody
-
500 gramů krupicového cukru
-
1 špetka soli
-
200 gramů hořké čokolády (70 % kakaa) na kousky
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 gramů
Sódio
33.3 mg
Proteína
2.8 g
Energia
2013.5 kJ /
481.2 kcal
Gordura
12.2 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
92.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Citrusy
10 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Tacos se zeleninou a fazolemi kidney beans
Nenhuma avaliação
Zmrzlinové sendviče
Nenhuma avaliação
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2h 10min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min
Ovčí jogurt
14h
Borůvkový jogurt
13h
Smetanová vanilková zmrzlina (Gelato alla crema)
10h 15min
Kachní paštika s olivami
2h 40min
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50min
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Nenhuma avaliação
Kaštanové pyré
15min
Horké likérové potěšení
15min