Dispositivos e acessórios
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
Preparação 50min
Total 1h 45min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese2 oz
-
russet potatoes unpeeled, washed well (approx. 6-8 oz ea.)6
-
bacon in pieces (½ in.)6 slices
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
fresh rosemary1 sprig
-
water25 oz
Shallot Compote
-
shallots halved6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
hot paprika½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil, sprayextra virgin olive oil to brush
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
775 mg
Proteína
15 g
Energia
2038 kJ /
487 kcal
Gordura
16 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sensational Side Dishes
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Feta Dip
5min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Steak Stir Fry Salad
35min
Duchess Potatoes
1h 10min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1h 5min
Chicken Parmesan
1h 10min
Artichoke Heart Bruschetta
30min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1h