
Dispositivos e acessórios
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
Preparação 15min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
Colcannon
-
lacinato kale center ribs removed, cut into pieces3 oz
-
russet potatoes peeled, cut into pieces24 oz
-
whole milk5 oz
-
water4 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
olive oil as needed2 tsp
-
pre-cooked pork sausages cut on the bias (approx. 2-3 in.)12 oz
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Guinness® Gravy
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
beef stock7 oz
-
Guinness®4 oz
-
sugar2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
424 kcal /
1774 kJ
Proteína
16 g
Gordura
26 g
Hidratos de carbono
32 g
Fibra
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

St. Paddy's Day
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos