Dispositivos e acessórios
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
Preparação 15min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
Colcannon
-
lacinato kale center ribs removed, cut into pieces3 oz
-
russet potatoes peeled, cut into pieces24 oz
-
whole milk5 oz
-
water4 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
olive oil as needed2 tsp
-
pre-cooked pork sausages cut on the bias (approx. 2-3 in.)12 oz
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Guinness® Gravy
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
beef stock7 oz
-
4 oz stout beerGuinness®4 oz
-
sugar2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16 g
Energia
1774 kJ /
424 kcal
Gordura
26 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
St. Paddy's Day
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Stock Paste
45min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Honey Glazed Carrots
30min
BBQ Pulled Chicken
40min
Turkey Chili
45min
Chicken Marsala
40min
5-Second Rainbow Salad
5min
Chicken Fajita Soup
50min