Dispositivos e acessórios
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
Preparação 10min
Total 4h 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh red bird's eye chilli trimmed1
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)20 g
-
piece fresh ginger peeled20 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil30 g
-
beef cheeks trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)800 g
-
soy sauce (see Tips)50 g
-
water250 g
-
honey30 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)1 bunch
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing2
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1628.3 mg
Proteína
45 g
Energia
2002.4 kJ /
476.8 kcal
Gordura
26.2 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Skinnymixers classics
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken stock paste
45min
Wonton soup (pork)
45min
Kung Pao chicken
1h 30min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Coconut poached chicken salad
45min
Pork san choy bau
25min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min