![Beef stock paste Beef stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/09e7e0ba-2073-443f-816c-1996b3d5db25/Derivates/045148e1-91d3-482d-908e-45937f49771f.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 4 sprigs mixed fresh herbs, of choice, leaves only (see Tips)
- 100 g rock salt
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 300 g beef mince
- Nutrição
- por 600 g
- Energia
- 6169.9 kJ / 1474.6 kcal
- Proteína
- 65.5 g
- Hidratos de carbono
- 68.5 g
- Gordura
- 102.9 g
- Gordura saturada
- 29.8 g
- Fibra
- 22.3 g
- Sódio
- 39207.6 mg
Receitas alternativas
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
French onion dip
45 分钟
Chilli with rice
50 Min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Thermomumma white sandwich bread loaf
2 godz. 35 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 分钟
Mashed potatoes for two
30 Min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min