
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Deeg
- 400 g bloem (Type 550)
- ¾ blokje verse gist (30 g)
- 1 tl zout
- 1 snuifje suiker
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma (opcional)
- 220 g water lauw
- 40 g olie
Vulling
-
200
g Italiaanse worst zonder vel, in stukken
ou 200 g gerookte varkensworst zonder vel, in stukken - 100 g ui gehalveerd
- 1 rode paprika (ong. 150 g), in stukken
- 1 bol mozzarella (125 g) uitgelekt, in stukken
- 70 g tomatenpuree
- 2 ansjovis filets, geconserveerd in zout (opcional)
- 1 tl gedroogde oregano
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 238 kcal / 997 kJ
- Proteína
- 10 g
- Gordura
- 10 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Fibra
- 2.1 g
Receitas alternativas
Gegrilde zeevruchten plank
Nenhuma avaliação
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Nenhuma avaliação
Ovenburger
1h 45min
Spaanse brunch
1h 15min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Nenhuma avaliação
Hong Kong rijst met worst
Nenhuma avaliação
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Baba met rum
Nenhuma avaliação
Minipizza’s
1h 20min