Dispositivos e acessórios
Halloween quiche
Preparação 30min
Total 2h
12 porties
Ingredientes
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
516.7 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1341.8 kJ /
321 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
27.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Halloween
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Profiteroles
2h
Quiche lorraine
50min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Nenhuma avaliação
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Roodbruin gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Lasagnerolletjes
1h
Curryworst en linzen
1h