Dispositivos e acessórios
Halloween quiche
Preparação 30min
Total 2h
12 porties
Ingredientes
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
516.7 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1341.8 kJ /
321 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
27.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Halloween
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Glühwein
15min
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Snelle kaassoufflés
45min
Baba met rum
Nenhuma avaliação
Mousse van ham
10min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Nenhuma avaliação
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Chocolade-Fudgecake
Nenhuma avaliação