Dispositivos e acessórios
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
Preparação 20min
Total 1h 20min
5 portions
Ingredientes
Soy-Free Tofu
-
dried chickpeas11 oz
-
salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
water26 ½ oz
-
vegetable oil3 oz
Sriracha Dipping Sauce
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled1 oz
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sriracha sauce4 oz
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lime juice4 oz
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water2 oz
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maple syrup1 ½ oz
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lettuce10 oz
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bean sprouts10 oz
-
carrots julienned12 oz
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mixed bell peppers, red and yellow julienned12 oz
-
purple cabbage julienned8 oz
-
sugar snap peas4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1077 mg
Proteína
21 g
Energia
2335 kJ /
558 kcal
Gordura
23 g
Fibra
14 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
71 g
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