Dispositivos e acessórios
Meatballs in tomato sauce (TM6)
Preparação 20min
Total 3h 40min
4 portions
Ingredientes
Meatballs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
garlic clove1
-
lean pork mince300 g
-
lean beef mince300 g
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt½ - 1 tsp
-
breadcrumbs30 g
-
dried basil¼ tsp
-
dried sage¼ tsp
Tomato sauce
-
garlic cloves cut into halves3
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1 cm)200 g
-
red wine50 g
-
canned chopped tomatoes800 g
-
tomato paste50 g
-
white sugar5 g
-
salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1595.1 mg
Proteína
41.2 g
Energia
1973.2 kJ /
469.8 kcal
Gordura
24.6 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
9.6 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow cook (TM6) with blade cover
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Traditional sausage rolls
50min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Beef stock paste
3h
Steamed rice
25min
Boiled eggs
20min
Irish lamb stew
6h 20min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
Mashed potatoes for two
30min