Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g olive oil
- 600 g beef fillet steak, cut into strips (1 cm x 4 cm)
- 2 pinch ground black pepper
- 1 tsp salt
- 100 g brown onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 250 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 30 g water
- 10 g gluten free cornflour
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp English mustard or other strong mustard e.g. Dijon
- 200 g cream
- 50 g pickled gherkins, cut into strips (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2137.6 kJ / 509 kcal
- Proteína
- 36.4 g
- Hidratos de carbono
- 8.2 g
- Gordura
- 36.5 g
- Gordura saturada
- 16.3 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 984 mg
Receitas alternativas
Beef and mushroom stroganoff
40min
Beef stroganoff
35min
Mashed potatoes for two
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Beef ragu
1h 25min
Slow cooked veal stew
2 Std. 10 Min
Shepherd's pie
55min
Beef and beer pie
1h 40min
Stir-fry beef bowl
35min
Chicken chasseur
1h 50min
Beef "Burgundy"
40min
Beef stew with gnocchi
3 godz. 15 min