Dispositivos e acessórios
Beef Stroganoff
Preparação 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
olive oil40 g
-
beef fillet steak cut into strips (1 cm x 4 cm)600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
brown onion cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms cut into quarters250 g
-
gluten free cornflour10 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tsp
-
cream200 g
-
English mustard or other strong mustard e.g. Dijon1 tsp
-
water30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
pickled gherkins cut into strips (optional)50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
984 mg
Proteína
36.4 g
Energia
2137.6 kJ /
509 kcal
Gordura
36.5 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
16.3 g
Hidratos de carbono
8.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Moroccan lamb with couscous
1h 50min
All in one bowl bolognese
40min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Creamy potato mash
30min
Family Meatloaf
1h 10min
Apricot Chicken
35min
Shepherd's pie
55min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Chicken and prawn noodles
30min
Macaroni carbonara
30min