Dispositivos e acessórios
Pumpkin and ginger soup
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil15 g
-
fresh ginger15 g
-
butternut pumpkin cut into pieces (2 cm - see Tips)400 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
cashews60 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
water adjust to desired consistency (see Tips)700 - 750 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
250 mg
Proteína
4.3 g
Energia
767.9 kJ /
183.5 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
21.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Pumpkin soup
30min
Blended mixed vegetable soup
45min
Broccoli almond soup
30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Curried carrot and ginger soup
40min
Smooth cauliflower soup
50min
Broccoli soup with sage oil
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min