
Dispositivos e acessórios
Pumpkin and ginger soup
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil15 g
-
fresh ginger15 g
-
butternut pumpkin cut into pieces (2 cm - see Tips)400 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
cashews60 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
water adjust to desired consistency (see Tips)700 - 750 g
Nutrição por 1 portion
Energia
183.5 kcal /
767.9 kJ
Proteína
4.3 g
Gordura
10.5 g
Hidratos de carbono
21.3 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
1.4 g
Sódio
250 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia