Dispositivos e acessórios
Sweet and sour pork
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
basmati rice200 g
-
water plus extra for soaking1060 g
-
plain flour (see Tips)50 g
-
cornflour (see Tips), plus 1 tbsp extra70 g
-
pork loin steaks cut into bite-size pieces (approx. 2.5 cm) (see Tips)700 g
-
soy sauce40 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
egg lightly beaten1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
tomato passata150 g
-
rice wine vinegar80 g
-
white sugar80 g
-
fresh pineapple peeled, cored and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)250 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (3 cm)4
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2 cm)200 g
-
salt1 tsp
-
peanut oil for frying2000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1118.2 mg
Proteína
51.3 g
Energia
3294.4 kJ /
784.4 kcal
Gordura
19.8 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
97.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Honey BBQ Chicken
1h
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Hoisin pork bowl
45min
Sticky sesame chicken
40min
Chicken and almond stir-fry
30min
Plaited pork pie
40min
Chorizo and chicken pasta
50min
Asian-style pork noodles
1h
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min