Dispositivos e acessórios
Sautéing Chicken Strips
Preparação 5min
Total 15min
2 portions
Ingredientes
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
½ oz yellow oniongarlic clove1
-
8 ½ oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)8 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
83.5 mg
Proteína
29.5 g
Energia
939 kJ /
224.5 kcal
Gordura
11 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Browning Pork Cubes
15min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Sautéed chicken strips
15min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Browning 8.5 oz Shallots
25min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Sautéed Cauliflower
25min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Broccoli Sauté
20min