Dispositivos e acessórios
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Preparação 10min
Total 30min
20 oz
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water1 oz
-
fresh portobello mushrooms roughly cut into pieces3 ½ oz
-
unsalted butter cold, in pieces1 ½ oz
-
shallots halved2 oz
-
dry white wine4 oz
-
chicken broth7 oz
-
light whipping cream4 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
85 mg
Proteína
0.6 g
Energia
207.3 kJ /
49.6 kcal
Gordura
3.8 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
2.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thickening with TM6
17 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Tomato Soup
30min.
Butternut Squash and Ginger Soup
35min.
Mashed Potatoes
50min.
Steamed Rice
25min.
Creamy Mushroom Soup
25min.
Sautéing 7 oz Leeks
Žádné hodnocení
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min.
Caramelizing 7 oz Onions
40min.
Sautéing 7 oz Onions
20min.
Mushroom Risotto
30min.
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5min.
French Onion Soup
1hod. 10min.