Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Preparação 15min
Total 1h 40min
2 portions
Ingredientes
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs thyme, freshdill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
3092.7 mg
Proteína
80.9 g
Energia
3960 kJ /
946.5 kcal
Gordura
66.5 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
14.4 g
Hidratos de carbono
1.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Chamomile Tea Latte
10min
Sous-vide Artichokes
55min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sautéed prawns
15min
Mango on Coconut Sticky Rice
55min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Squid ink pasta
1h
Sous-vide Steak
1h 30min