Dispositivos e acessórios
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
Preparação 20min
Total 2h 45min
4 portions
Ingredientes
Mint Sauce
-
lemon1
-
mint leaves½ oz
-
cilantro leaves½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Lamb
-
lamb loin chops bone in8
-
rosemary2 sprigs
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salt½ tsp
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ground black pepper⅛ tsp
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extra virgin olive oil½ oz
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
730.7 mg
Proteína
33.9 g
Energia
4283.5 kJ /
1023.8 kcal
Gordura
96.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
37.5 g
Hidratos de carbono
4.3 g
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