Dispositivos e acessórios
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
Preparação 10min
Total 25min
14 oz
Ingredientes
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
6 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 oz
-
carrots sliced (½ in. rounds)4 ½ - 5 oz
-
celery sticks sliced (½ in.)2 ½ - 3 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 14 oz
Sódio
171 mg
Proteína
4 g
Energia
1213 kJ /
290 kcal
Gordura
20 g
Fibra
9.6 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basic Vegetables
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Steamed Baby Potatoes
30min
Steamed Cabbage
25min
Steamed Cauliflower
25min
Steamed Broccoli
25min
Rice Flour
5min
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Mirepoix
15min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Caramelizing 7 oz Onions
40min