Dispositivos e acessórios
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
Preparação 10min
Total 25min
14 oz
Ingredientes
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
6 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 oz
-
carrots sliced (½ in. rounds)4 ½ - 5 oz
-
celery sticks sliced (½ in.)2 ½ - 3 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 14 oz
Sódio
171 mg
Proteína
4 g
Energia
1213 kJ /
290 kcal
Gordura
20 g
Fibra
9.6 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basic Vegetables
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Steamed Broccoli
25 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Mirepoix
15 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min