Dispositivos e acessórios
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
Preparação 10min
Total 25min
14 oz
Ingredientes
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
6 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 oz
-
carrots sliced (½ in. rounds)4 ½ - 5 oz
-
celery sticks sliced (½ in.)2 ½ - 3 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 14 oz
Sódio
171 mg
Proteína
4 g
Energia
1213 kJ /
290 kcal
Gordura
20 g
Fibra
9.6 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basic Vegetables
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Steamed Fish Fillets
25min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Mirepoix
15min
Browned Shallots (350 g)
25min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Thai Fish Curry
50min
Sautéed onions and garlic
10min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min