Dispositivos e acessórios
Mielenie mięsa
Preparação 5min
Total 35min
300 g
Ingredientes
-
300 g mięsa, bez ścięgien i kości pokrojonego na kawałki (3 cm), częściowo zamrożone w jednej warstwie (30-60 minut)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Sódio
0 mg
Proteína
75 g
Energia
2604 kJ /
621 kcal
Gordura
45 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
42 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
KULINARNE ABC
203 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Bułka tarta
5min
Cukier puder
5min
Rozdrabnianie parmezanu
5min
Siekanie cebuli
5min
Piana z białek
5min
Rozdrabnianie orzechów
5min
Rumienienie cebuli i czosnku
20min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20min
Rozdrabnianie sera
5min
Burgery wieprzowe na Varomie i krem paprykowy z ajvarem
1h 15min
Pulpety z wołowiny i kiełbasy wieprzowej
45min