Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
TM6 TM5

Coconut Curry Chicken with Veggie Rice

3.7 (212 avaliações )

Ingredientes

  • 10 chicken thighs, boneless and skinless (4 oz ea.)
  • 6 tsp Madras curry powder, divided
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp turmeric powder
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 13 ½ oz canned coconut milk, full cream
  • 4 oz snow peas, sliced in thin strips
  • 4 oz red bell peppers, sliced in thin strips
  • ½ - 1 lime, juice only, to taste

Veggie Rice

  • 10 oz broccoli florets
  • 10 oz cauliflower florets
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • salt, to taste
  • ground pepper, to taste
  • ½ - 1 lime, juice only, to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
3372 kJ / 806 kcal
Proteína
65 g
Hidratos de carbono
18 g
Gordura
55 g
Gordura saturada
30 g
Fibra
5 g
Sódio
906 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas