Dispositivos e acessórios
Gęsty budyń – 600 g
Preparação 5min
Total 15min
5 porcji
Ingredientes
-
500 g mleka
-
3 jajka
-
50 - 100 g cukru
-
45 g skrobi kukurydzianej45 g skrobi ziemniaczanej
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Sódio
98 mg
Proteína
8 g
Energia
969 kJ /
231 kcal
Gordura
7 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
PROSTE POMYSŁY
214 Receitas
Polónia
Polónia
SOSY I KREMY
22 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Dwukolorowy budyń kakaowo-truskawkowy
25 min
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25 min
Płynny budyń – 1200 ml
15 min
Gęsty budyń – 1100 g
15 min
Płynny budyń – 650 ml
15 min
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15 min
Kasza manna
15 min
Karmelowy budyń
1 godz.
Kisiel cytrynowy
10 min
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 min
Deser z kaszy manny
20 min
Budyń czekoladowy
10 min