Dispositivos e acessórios
Broccoli and Ham Pasta Bake
Preparação 20min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
water1150 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
oil10 g
-
smoked ham, cooked sliced (see tip)150 g
-
dried penne pasta400 g
-
broccoli florets halved300 g
Mornay Sauce
-
unsalted butter diced70 g
-
plain flour70 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
whole milk700 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1805.4 mg
Proteína
34 g
Energia
3435 kJ /
819 kcal
Gordura
33 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
93 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Ham Hock Potato Bake
35min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Curry Noodles with Pork
45min
Tuna Pasta Bake
1h
Sausage and Bacon Casserole
50min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min