Dispositivos e acessórios
Peppercorn Sauce
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
pink peppercorns1 Tbsp
-
white peppercorns1 Tbsp
-
black peppercorns1 Tbsp
-
unsalted butter diced60 g
-
shallots halved45 g
-
brandy100 g
-
beef stock130 g
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
cornflour dissolved in 1 Tbsp water1 Tbsp
-
double cream60 g
-
fine sea salt to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1.1 g
Energia
905 kJ /
216 kcal
Gordura
20 g
Hidratos de carbono
8.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Add Some Sauce!
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Red Onion Gravy
25min
Garlic and Herb Butter
1h 10min
Peppercorn sauce
20min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Butter Chicken
50min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Bordelaise Sauce
55min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Dauphinoise Potatoes
50min
Cauliflower Cheese
50min
Yorkshire Pudding
1h