Dispositivos e acessórios
Beef Madras
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil plus 2 Tbsp20 g
-
braising steak diced (2 cm)600 g
-
Madras curry powder2 Tbsp
-
tomato purée50 g
-
water or enough to cover meat300 g
-
½ tsp meat stock paste, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
lemon juice2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
298.9 mg
Proteína
22.5 g
Energia
982.1 kJ /
234.7 kcal
Gordura
14.5 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
4.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Cheat Days
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lamb Korma
4h
Chicken Garam Masala
50min
Chicken Tikka Masala
45min
Butter Chicken
50min
Pork Vindaloo
4h
Chicken and Mushroom Balti
50min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken Jalfrezi
1h
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Lamb Keema with Peas
1h
Cape Malay Chicken Curry
1h
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min