Dispositivos e acessórios
Oksekød gullash suppe
Preparação 25min
Total 1h 15min
4 portioner
Ingredientes
-
fed hvidløg1
-
løg kvarte200 g
-
olivenolie40 g
-
oksekød tern (2 cm)500 g
-
tomatpure30 g
-
tomat tern3
-
1 tsk med top kødfondoksebouillonterning (til 0,5 l) smuldret1
-
vand760 g
-
merian, frisk1 spsk
-
sød paprika2 spsk
-
paprika1 tsk
-
kommenfrø½ tsk
-
laurbærblad, tørret1
-
tabasco til smag
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
hvedemel30 g
-
rød peberfrugt skiver (1 cm)200 g
-
grøn peberfrugt skiver (1 cm)200 g
-
brød med sprød skorpe til servering
-
oregano, frisk (opcional) til pynt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
32 g
Energia
2067 kJ /
493 kcal
Gordura
23 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hverdagsretter
9 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cremet blomkålssuppe
50min
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Cremet tomatsuppe
30min
Misosuppe med tofu
Nenhuma avaliação
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk pho
Nenhuma avaliação
Miso kyllinge suppe
Nenhuma avaliação
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Nenhuma avaliação