
Dispositivos e acessórios
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Preparação 20min
Total 1h 50min
6 portioner
Ingredientes
Suppe-basen
-
oksehale stykker (5-6 cm - se tips)400 g
-
svinekød i tern, uden sener450 - 550 g
-
citrongræs, frisk kun de hvide dele, knust, (grøn del gemmes)4 stilke
-
løg (ca. 120 g), skåret i halve1
-
rejepasta (se tips)2 tsk
-
salt1 spsk
-
vand plus ekstra efter behov (ca. 300-400 g)900 - 1000 g
Suppe
-
bønnespirer100 g
-
rødkål skåret i tynde skiver100 - 150 g
-
forårsløg skåret i tynde skiver på diagonalen2
-
koriander, frisk kun blade8 kviste
-
thaibasilikum kun blade6 kviste
-
rød chili, lang skåret i tynde skiver1
-
løg (ca. 150 g), skåret i tynde skiver1
-
risnudler, flade200 g
-
olie30 g
-
anattofrø (se tips)2 tsk
-
skalotteløg70 g
-
fed hvidløg3
-
chili, tørret i flager3 tsk
-
fiskesauce2 spsk
-
palmesukker, alle typer (2 cm terning)1 spsk
-
vand efter behov for at der i alt er 1200 g væske i røreskålen
Nutrição por 1 portion
Sódio
2525 mg
Proteína
30 g
Energia
2891 kJ /
688 kcal
Gordura
56 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
21 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Smagen af Vietnam
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
35min
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
30min
Nenhuma avaliação